Resultaten voor fiets online kopen op afbetaling

 
fiets online kopen op afbetaling
 
Fietslening afsluiten, loont het de moeite? Bankshopper.be.
Zonnepanelen kopen: een slimme investering? De hoogste spaarrente in coronatijden. Home Nieuws Fietslening afsluiten, loont het de moeite? 10 november 2021 Leestijd ca 2 minuten. Fietslening afsluiten, loont het de moeite? De fietslening wint aan populariteit. En dat is ook de banken niet ontgaan; een toenemend aantal aanbieders biedt een fietslening aan. De Belg grijpt steeds vaker naar zijn fiets om zich te verplaatsen. Voornamelijk de elektrische fietsen vallen in de smaak van onze fietsende landgenoten. Al gaat de aankoop van een elektrische fiets doorgaans gepaard met een gepeperde rekening. Wie een elektrische fiets koopt, betaalt al snel 2.000 euro. Het prijskaartje kan zelfs oplopen tot 6.000 euro of meer. Daarom kijken meer en meer mensen in de richting van een kredietgever wanneer ze een elektrische fiets willen aanschaffen. Grootbanken KBC en Belfius merken dat het aantal mensen dat een fietslening afsluit, stevig toeneemt. Maar ook het aantal banken dat een fietslening aanbiedt, zit in een stijgende lijn. Zo heeft Argenta enkele jaren geleden een specifieke lening gelanceerd voor een elektrische fiets. Daarmee trad Argenta niet alleen in de voetsporen van KBC en Belfius, maar ook in die van BNP Paribas Fortis, Beobank en Cetelem.
fiets online kopen op afbetaling
Fiets kopen, achteraf betalen FIETSEN 2022.
Hier koop je met super-hoge korting fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires die je via een digitale acceptgiro van Klarna achteraf mag betalen. De betaaltermijn is bij een fiets kopen op rekening 14 dagen. Bol.com heeft samen met enkele gespecialiseerde partners een grote online fietsenwinkel opgezet met enorm veel fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Bij Bol.com heb je na ontvangst van je bestelling tot 2 weken de tijd om via iDeal of overschrijving achteraf te betalen. Nergens zoveel mogelijkheden om je fiets achteraf te betalen als bij Superfietsen. Achteraf betalen kan zowel met Afterpay als met een digitale acceptgiro van Klarna. Op afbetaling kopen kan in 12, 18, 24 of 36 maanden met SprayPay en het is ook nog mogelijk je fiets zonder extra kosten in 3 termijnen binnen 60 dagen te betalen met In3.
fiets online kopen op afbetaling
Een nieuwe fiets? Da's' genieten! - Fietsenwinkel XTR-shop.
Om je aankoop te financieren, is het voor jou misschien interessanter om een lening op afbetaling aan te gaan. Zo betaal je gespreid en hoef je niet meteen aan je spaargeld te raken. KBC biedt je een lening op maat van jouw toekomstige fiets! Deze fietslening kun je aangaan voor elk type fiets. Denk maar aan een e-bike, bakfiets, koersfiets, mountainbike of vouwfiets. Je leent minimaal 500 euro. Afbetalen doe je maandelijks, gespreid over minstens 1 jaar. Je laat je oog vallen op een elektrische fiets van 1.800 euro. Zoveel heb je echter niet nodig. Je besluit een fietslening aan te gaan van 1.500 euro en je wilt die afbetalen op twee jaar tijd. Dan betaal je elke maand 63,03, euro af. Flyer KBC Fietslening Download. Maak simulatie online.
Betaal in maandelijkse aflossingen met Canyon en Splitit - fiets nu, betaal later CANYON BE. Loading. Canyon. Canyon. Facebook. Instagram. Twitter. Youtube. Loading.
Vanaf nu elke maandagochtend: nieuwe voorraad, beschikbaar om te bestellen! Levering binnen 8 weken. Shop de bikes. Nieuw: Canyon Cadeaubon. 7, 2020 canyon.com. Canyon Lees onze nieuwste fietsblogs. Betaal in maandelijkse aflossingen met Canyon en Splitit - fiets nu, betaal later. 7, 2020 canyon.com. Door gebruik te maken van Splitit kun je je nieuwe Canyon bike maandelijks afbetalen. Er zijn bovendien geen extra kosten en er wordt geen rente aangerekend. Het totaalbedrag blijft dus exact hetzelfde. Je droombike in huis halen ging nog nooit zo makkelijk. Canyon X Splitit. Wat is Splitit? Splitit is een betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Je voert de betaling uit via je eigen creditcard Visa of Mastercard en splitst de kosten op in meerdere, renteloze afbetalingen.
Fietsen Gaethofs Genk Herk-de-Stad Meer dan 500m fietsplezier.
10 REDENEN WAAROM EEN E-BAKFIETS JOUW AUTO VLOT KAN VERVANGEN. Een bakfiets kopen dat is altijd een goed idee! Een elektrische bakfiets maakt het net nog iets praktischer. De combinatie van. ONTDEK MEER NIEUWS. Je hebt een leuke fiets gezien maar je weet niet of dit de juiste maat is Kom even bij ons langs en wij zullen samen met de jou de nodige tijd nemen om de juiste maat te bepalen. Ben jij het filerijden en de parkeerstress beu? Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! FIETS OP AFBETALING.
Betaalmogelijkheden - Internet-Bikes.
Je kunt gebruikmaken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld met iDEAL?
Elektrische bakfiets op afbetaling - soci.bike bakfiets.
Zo ligt soci.bike bakfiets, dankzij de drie wielen, altijd stabiel op de weg. Hoe volgeladen je fiets ook is, met soci.bike is dat geen probleem. Kinderen zitten veilig op het bankje vast met een driepuntsgordel. Vingers worden beschermd door de speciaal ontwikkelde wielbeschermers. En ook kleine kindjes worden veilig vervoerd dankzij de soci.bike Maxi-Cosi standaard. € 169,40, per maand looptijd 36 maanden. € 4.995,-, Inclusief bezorging. Maak gratis een proefrit. Wil je een elektrische bakfiets op afbetaling of een bakfiets kopen in termijnen? Bij soci.bike bakfiets kun je altijd gratis een proefrit maken. Dit kan bij een van onze aangesloten fietsenwinkels of tijdens een van onze proefritdagen. Wij zijn benieuwd wat je van soci.bike bakfiets vindt! Vraag nu een gratis proefrit aan via de webwinkel. Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. 0228 - 745 460. Maak een gratis proefrit. 100 rijklaar afgeleverd. Service aan huis. soci.bike wordt gemiddeld met 93 positief beoordeeld op basis van 146 beoordelingen. Maak een proefrit. Probeer de soci.bike nu zelf uit! Vraag een gratis proefrit aan bij jou thuis of bij een fietsenwinkel in de buurt. Koop jouw soci.bike online.
Welke elektrische fiets kiezen? Hubo.
In deze productvideo vertelt Yorick jou meer over elektrische fietsen, meer in het bijzonder over deze Minerva fiets met middenmotor.: Minerva Estrel Comfort elektrische damesfiets middenmotor zwart. Bekijk alle elektrische fietsen. Deel deze pagina. Blijf op de hoogte van nieuws en promoties. Schrijf je in op onze Nieuwsbrief. Schrijf je in. Volg Hubo op social media. Auto, fiets step. Hulp en advies. Vind een klusser via Ring Twice. Zonnepanelen kopen blijft een goede investering. Retour en omruilen. Over energie en milieu. Veilig online betalen.
Crelan Fietslening Crelan.
Simuleer uw fietslening Vind uw Crelan agent. Met de fiets naar het werkt brengt op! Indien u van plan bent om uw nieuwe fiets te gebruiken voor het woon-werkverkeer, dan kunt u die nieuwe fiets zo terugverdienen want u komt dan in aanmerking voor een fietsvergoeding. Per afgelegde kilometer in uw woon-werkverkeer ontvangt u van uw werkgever 0,23, euro. Dus stel dat u dagelijks 20 kilometer moet fietsen van en naar uw werk 10 km heen en 10 km terug, dan zult u hiervoor een vergoeding van 4,60, euro ontvangen. En dat loopt op, want dat wil zeggen dat u op 200 dagen 920 euro zult ontvangen. Op die manier betaalt die nieuwe fiets van 1.500 euro zich automatisch terug! Uw werkgever beslist zelf of hij dergelijke fietsvergoeding toestaat en voor welk bedrag. Tijdens de lening blijft de rente vast. U weet dus vooraf precies wat u moet betalen. Geen extra kosten. Kredietvorm: Lening op afbetaling, gereglementeerd door de Wet op het Consumentenkrediet.
Betaal op je eigen ritme met Santander Krëfel.
U kan uw kredietopening wel altijd opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Wie kan een Krëfel Budget Card Maestro aanvragen? Elke natuurlijke persoon van minstens 18 jaar met een verblijfplaats in België, kan een aanvraag indienen. De kredietaanvraag is onder voorbehoud van aanvaarding door Santander Consumer Finance. Welk bedrag betaal ik elke maand? Maandelijks betaalt u minimum 1/18e van het opgenomen bedrag terug en dit met een minimum van 25 euro. De afbetaling is evenwel flexibel waardoor u indien gewenst sneller kan aflossen. De wetgeving legt wel een nulstelling op. Een nulstelling betekent dat u regelmatig het saldo van uw kredietopening op 0 moet zetten en dus het openstaande bedrag moet terugbetalen voordat u opnieuw krediet kunt opnemen. Deze termijn is afhankelijk van het geleende bedrag en looptijd. Kan ik mijn maandelijkse aflossingen verhogen? Wens je het uitstaand bedrag van uw Krëfel Budget Card Maestro sneller terug te betalen, dan kan je zelf het bedrag van je maandelijkse aflossing verhogen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hoeveel kost een kredietopening? Als vergoeding voor het gebruik van het krediet, betaal je een rente die uitgedrukt wordt in een percentage op jaarbasis.

Contacteer ons